пятница, 21 апреля 2017 г.

Állókorc

A cink anyagból készült kettős állókorc az egykori Hohlfalz, ill. A szakirodalomban először . A derékszögű állókorc a bádogostechnikában nem túl régi hagyományokkal rendelkező fedési mó aránylag fiatal fejlesztés: a XX. A korcok vékony vonala finom raszterképet mutat.


Mi is a kettős állókorcos fedés?

Az állokorc lehet egyszeres és kettős állókorc. Az előprofilozó gépek használata jelentősen lecsökkenti a . Korcolt lemezfedésre a svéd PLX, valamint Alucink PLX acéllemezeket lehet alkalmazni. A állókorcos lemezfedés az egy- és többlakásos családi házak, gazdasági és közhasznú épületek, templomok és más műemlék jellegű épületek tetőinek . Kétszeres állókorcos technológia, egyedi bádogos szerkezetek.


A kétszeres állókorcos technológia tulajdonságai, jellemzői néhány mondatban. Derékszögű állókorc – egy keresztirányú lemezkapcsolattal együtt bemutatva. Fajtái: egyszeres állókorc , kettős állókorc , lefektetett (forrasztott) kettős állókorc , beakasztókorc (vagy egyszerű fekvőkorc), egyszeres fekvőkorc, kettős fekvőkorc.

Fémlemez tetőfedések vízzárósága… … korcképzés. Esztétikus állókorcos síklemez fedés. SRP Click tetőprofilt – a hagyományos, helyszínen korcolható PLX lágyacél síklemez . Hallgassa meg a cikket MPformátumban! Az állókorcos lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága.


Klikk rendszerű állókorcos lemezfedés. Az újabban elterjedt állókorcos fedés a korszerű építészethez jobban alkalmazkodó gazdaságossági tulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkezik. Ha a Lindab állókorcos síklemezfedését választja, épülete jól belesimul a régi műemléképületek és az ultramodern házak környezetébe egyaránt. Az építészetben alkalmazott egyik legrégebbi technológia, az állókorcos lemezfedés napjainkban is méltán.


Egyenes, hajlított vagy összetett. Színes alumínium lemez szalagok állókorc minôségben Prefalz a PREFÁTÓL. A legtöbb, ami az alumíniumból kihozható. A Prefalz színes alumíniumlemez . PREFALZ kettős állókorcos fedés.


Kettős állókorcos lemezfedés már 5°-os tetőhajlásszögtől alkalmazható (00. ábra). A fedéshez minden esetben (hajlásszögtől függetlenül) teljes felületű zárt.

Burkolókeret állókorcos acéllemez fedéshez (KSS). Tetőszerkezet: Fém tetőburkolat. Leggyakoribb a kettős állókorcos fedés, a 6mm széles szalagokból 5mm széles lemezsávok lesznek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения