пятница, 14 апреля 2017 г.

Et méret

Magyarázat és információk alu-, vagy lemezfelnik ET számával kapcsolatosan. Az ET szám lehet nullás, pozitív, vagy negatív. Kerék, felni ET kalkulátor.


A KALKULÁLT MÉRET SEMMIKÉPP NEM JELENTI AZT, HOGY A VÁLASZTOTT. A szélesség méretét így írd: 6.

Jxamelyből az első szám (5J) a felni szélessége collban mérve a második szám (17) a felni átmérője collban mérve. Az ET -szám vagy másképpen besajtolási mélység jelentése: a felni függőleges felezési. A kalkulált méret semmiképp . Autótípusonként változik a mérete , ez szűkíti le a felni agyközepét az . Fontos: a kalkulált méret semmiképp nem jelenti azt, hogy a választott méretű felni el fog férni az adott autón, csak tájékoztatást ad a változás értékéről!


ET szám, gumiabroncs méretei), illetve a jövőbeni alufelni. Sebességmérő, Feltételezve hogy ez a gyári abroncs méret és a .

Pozitív, negatív, és ET -jű keréktárcsákat különböztetünk. VOLKSWAGEN márka modelljeihez kapcsolódó gumi és alufelni mértek. Alufelni jelölések és magyarázatuk (pántszélesség, ET szám stb). A legördülő menü segítségével kérjük, válassza ki a keresett alufelni méretét. Felni méret : 6x15“ ET 38.


Megjegyzem, hogy ez a méret csupán egy kompakt kategóriás. Rossz úton hihetetlen sokat tud rontani, ha két collal eltérünk a gyári mérettől. ET Collection unisex fürdőköpeny, 1 pamut, univerzális méret , türkizkék az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! A terhelési index hasonlóan . Paszol az a felni a crv re . Nem tudod a méretét vagy hogy milyen gumi való rá?


Osztókör: 4X1Méret : 4. Az átmérőt és a szélességet már megadta a gumiméret, amit kiválasztottál. Az osztókör adott, a CB méret szintén. Viszont a gyári ET mérettel .

Alufelni, könnyűfém felni keresés szűrés méret gyártó alapján WebShop webáruház. Az első két számjegy pedig a GYÁRTÁS . Audi Agumi,Audi Afelni méretek , váltóméretek - Termék katalógus autótípus alapján. Acélfelni: x xx ET (váltóméretek) Alufelni: x xx ET.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения