вторник, 18 апреля 2017 г.

Milesi lazúr színek

Terméknév, Leírás, Termékszín. Közép dió színű viaszos vékonylazúr. Kiváló minőségű viaszos vékonylazúr , kártevő . Kültéri vizes ecsetelhető fedőfesték.


Fa lazúr festék, Vékonylazúr és Vastaglazúr festékek, oldószeres lazúr. Elérhetőek gyári színben, egyedi igények esetén tapasztalt technikusaink .

A vastaglazúr a fából készült nyílászárók hosszantartó védelmét biztosítja. Használatával dekoratív, áttetsző, matt védőfilm hozható létre a fa felületén. Hydrocrom vékonylazúr rendszer.


Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a színminták lucfenyőn lettek tesztelve. Vízben oldott vékonylazúrok megfelelő mennyiségben tartalmaznak biocid hatású anyagot, annak érdekében, hogy a kezelt faanyagokat korlátozott ideig . A vékonylazúrok minősége és színhatása kizárólag réteg felhordásával lesz tökéletes. Fő jellemzője, hogy a fába beszívódik – szemben a vastaglazúrokkal –, és a felületen vékony viaszos filmréteget képez, ezért nem gátolja az esetleges . UV védelem a hosszan tartó színhatásért , . A fa természetes szépségét az ember mindig nagyra becsülte, már a régmúltban is ismerték és használták a lazúrozás technikáját.

Vékony lazúrok , fapácok és lakkok széles skáláját találja, szinte minden . Kategória: Vastaglazúr , vízbázisú. Mondd el a véleményed elsőként: “ MILESI FAPÁC XHT- TEAK 5L” Kilépés a válaszból. Kerítéslazúr : cseresznye, selyemfényű, vizesbázisú, kiszerelés: l, javasolt rétegszámin.


A bevonat színe függ a felhordott rétegek számától, a. OBI vékonylazúr , vízzel higítható sötét dió 7ml. Sadolin lazúr Terrace kültéri teak l. OBI favédő vékonylazúr , oldószeres erdei fenyő, l. MILESI HYDROCROM vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer. Ez a művelet mártásos, vagy locsolásos eljárással készül, ami biztosítja az egyenletes színt. Festékek színkeverése minden felületre több ezer színben! XHC 6-tal meghígítva, elkerülendő a színek lemélyülését.


Ezt még alapozás és a lazúrréteg felhordása előtt csináljam meg? Milesi viaszos vékonylazúr l.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения