среда, 12 апреля 2017 г.

Bontott faház ingyen

LAKÓKOCSI, BÚTOROK, LAKHATÓ SZIGETELT FAHÁZAK INGYENES ELVIHETŐ, CSAK LE KELL BONTANI. Faház bontásra ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz. Faház , szerszámtároló INGYENES HELYSZÍNI SZERELÉS! Faházak , mobil épületek az ország egész területén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Oszd meg ha tehete mert nagyon friss a hír és szinte még senki nem hallotta, pedig nagyon sokan örülhetnek neki!

Könnyűszerkezetes házak bontásra. Törökbálinton 7nm-es telken eladó faházTörökbálinton 30nm-es ház 720nm- es telken eladó. Az ingatlan fejlesztés alatt álló területen helyezkedik el. Sóstó üdülőövezetében 331nm telek, akár nyaraló mobilház, faház alá.


Többféle olcsó, használt faház eladó. Használt, bontott állapotban levő szintes téliesített (5cm üveggyapot) faház , . Szállítás ,helyszíni összeszerelés INGYENES az ország minden pontjára ! Kiszállítás azonnal raktárról az ország bármely területére.

Bontott faház Az alábbi termékek nemrégen jártak le. AKCIÓ 1km-en belül ingyenes kiszállítás! Telek nem jár hozzá, a faház bontás után vihetõ, most még megtekinthetõ kívül belül.


Téliesített,szoba-konyhás,m2-es faház családi okok miatt eladó. A szobákhoz még ingyen fuvar is jár Kolorádóba, a buszok percenként indulnak. Leveledben írd meg, hogy melyik faházat (vagy főset) hány éjszakára . Egyedi méretben az Ön igényei szerint. Kérje ingyenes árajánlatunkat! Farkasfogas (boronafalas) . Eladó szétbontható faház elvitelre.


Vásárolnék règi csūrt vagy fahàzat ,emellett bontott fagerendàt ès deszkàt. Ezenkivūl règi paraszt butrokat Tulipàntos butrokat is kövàlut kökutat ès ràfoskereket . Lakható faház eladó, vagy bontva Lejárt hirdetés - Törölt hirdetés. Nos a bútorok után a tulajdonos kedvet kapott a faházakhoz is és azt vette a fejébe, hogy hasonlóan régi, bontott faanyagból tradicionális svájci . Duramax és Tinman fém- és műanyag házak a MALL.


Akciós árakkal, akár ingyen szállítással, garanciával.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения