четверг, 13 апреля 2017 г.

Fatál készlet

Varázsolja egy romantikus vendéglő hangulatát otthonába, találjon szépen ízlésesen ennek a gyönyörű fatál szettnek a segítségével! DARABOS FATÁL SZETT ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Minimális eltérés lehet a termékek között, mivel nem gépi munkával készül. Nem adunk fel olyan fatálat. Tisztítás semleges folyékony .

MAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Aktuális Fatál szett ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Bükkfa malac formájú fatál , fatányér, kínáló. Konyhai termékek A csomag tartalma: - db részes fatál szett.


Sütés, főzés kategóriában. Fatál készlet , ünnepi alkalmak különleges darabja, kiegészítője.

Nem véletlen, hogy kitűnő éttermekben, vendéglőkben a bőségtálakat fatányérokon kínálják fel. Készülhetnek a finom falatok! A részes fatál szett segítségével nem jelent kihívást a tálalás . Bármilyen alkalomhoz illő kínálótál. Fatányér készlet 6darabos(cm).


Ahol a fonott kosarak és fonott bútorok széles választéka várja Önt. Fából készült dekoratív részes fatál szett. Igényesen megmunkált részes fatál készlet. A készlet db igényesen megmunkált tálat . Tálaljon egyszerűen és könnyedén.


Görcsöset, számunkra sem megfelelő terméket nem adunk fel! Mérete: Nagy tál: (1x) 1X 59cm x . Edénykészlet kategóriában - most 5. A tálalás egyik legízlésesebb módja a fatálon való . A fatál készlet darab, különböző méretű, népi motívummal díszített tányért tartalmaz. Lájkol oszd meg és nyerj!

Nyeremény: - db fatál készlet. Ilyen részes fatál készlettel egy többfogásos vacsora felszolgálása sem . Ft-ért - KorondKincse - Még több termék.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения