вторник, 4 апреля 2017 г.

Csillagos plafon

Az országban már több száz család estéit ragyogják be zárt térben is a csillagok. Célunk minél szélesebb körben ismertté és elérhetővé. A kivitelezést az egész ország területére és a környező országokba is vállaljuk!


Mi az a LED-es csillagos égbolt, és mekkora fényt ad? Olyan kisméretű LED- ekből készített díszítés, amely az Ön plafonját csodálatos égbolttá alakítja.

FMH-információ - Nincs annál jobb, mint esténként, elalvás előtt a csillagos eget bámulni. Ez egy különleges, kékes-fehér fénnyel fluoreszkáló . Ft-ért - Még több szolgáltatás. Varázsolj csillagokat a szobád plafonjára! Csillag Plafon ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos online.


A csillagos plafon apró OYO ledekkel is kialakítható, leginkább nappalik, hálószobák mennyezetébe kerül beépítésre. A csomagban volt egy halom különböző méretű csillag és gyurmaragasztó, felragasztottam és kész a világító csillagos plafon !

Csillagos plafon házilag A Csillag Plafon egy olyan festmény, ami egy csillagos égbolt dimenziós látványát adja. Egy lenyűgöző élmény, nappa. Gondoltál már arra, hogy milyen, amikor a csillagok között alszol el? A CsillagPlafon egy lakásdekorációs eljárás, amely egy csillagos égbolt dimenziós látványát adja vissza zárt térben. CSILLAGOS MENNYEZET A csillagos mennyezet egy különleges dekorációs . Csillagos égbolt mennyezet: Kérésére elkészítjük a Magyarországon még újdonságnak számító, de annál látványosabb, csillagos égbolt mennyezetet, hogy a . Gondoltam egy olyanra, hogy csillagos égboltot utánzó világítás.


Szobafestés több mint éve! Legyen szó csillag mennyezet, vagy egyedi ötletekről, hívjon minket bizalommal! Az elkészítés azt hiszen, nem szorul túl sok magyarázatra: sok pici fényes pötty, vagy nagyobb csillagok a plafonon , és kész is. Kevés romantikusabb és megnyugtatóbb érzés van annál, mint egy szép nyári éjszakán a csillagos égboltot fürkészni. Valósághű 3D-s csillagos égbolt és planetárium saját otthonában!


Hogyan lehet a plafon csillagos ég a saját kezével: egyszerű és összetett módon. Vágyakozás nyári vakáció, és meleg mély-ég, szétszórva. Reptéri díjszabás-szabály: egy dolog a tarifa, de az is fontos, hogy a használók is elégedettek legyenek a szolgáltatásokkal.


Naturális fehér Szín: Naturális fehér.

Egy csillagos eget imitáló álmennyezet az egyik leghatásosabb beltéri dekorációs elem. Kivitelezése nem bonyolult, ügyes kezű ezermesterek neki is láthatnak. AJÁNDÉK infra vezérlővel , tápegységgel, S -LIGHTLED - Már éve a piacon, kis és nagykereskedelem, több ezer termék . Mekkora király ez az apa, hogy bevállalta ezt a hatalmas melót.


A csupasz falaktól a lélegzetelállító látványig. A világ érdekes gyerek szoba .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения