среда, 12 апреля 2017 г.

Silberschnitt üvegvágó

Silberschnitt üvegvágó , és egyéb szerszám vásárlás a Tímár Szerszám webáruházban. Aktuális Üvegvágó silberschnitt ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Gazdaságos kivitel a cserélhető rozetta és a vágókerekek révén. Széles fej egyenes vágáshoz ?

A rozetta és a fej nikkelezett. Rozetta 6db vágókerékkel ? Az üvegvágás a díszműüvegezés alapja, ezért érdemes minél bíztosabban, pontosabban elsajátítani, sokat. Különböző méretek, cikkszámaik , áraik. PlatinaSzerszám az Ön szerszám webáruháza. Megbízható eszközök, kedvező áron és gyors szállítással.


Bohle silberschnitt üvegvágó 1mm, 1mm hosszúságú Bohle silbersch üvegvágó. Fogyasztói Bruttó ár : 1430.

RÉSZLETES TERMÉKLEÍRÁS: nyomtatás. Külső készleten (2-nap). Anélkül drámaian romlik a helyzetünk üvegvágás terén. J1-1- Üvegvágó SILBERSCHNITT - Üvegvágó SILBERSCHNITT.


Tradicionális üvegvágó acél vágókerékkel. Egyszerű üvegvágó egyenes vágáshoz fa nyéllel, fogazott széles fejjel mely segíti a kis darabok letörését. A szerszám vágókereket tartalmaz.


VEGVÁGÓ OLAJZÓS SZÉLES VÁGÓFEJ TOYO TC 17B. Különösen gazdaságos, mivel a kerekek és a nikkelezett rozetták cserélhetők. S peciális keményítéssel . CikkszáSEP- UVEGVAGO01.


A ragasztó 1-arányban vízzel hígítható. Hozzáadás a kívánságlistához. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Barkácsgépek az ország egész területén.


Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!

Nagyításhoz kattints a képre! Fanyelű üvegvágó keményfém kerékkel, erősített lemez.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения