среда, 19 апреля 2017 г.

Üveg sín

Terráriumsínek, parafa terráriumhátterek, úszó teknősszigetek, és más felszerelések. Alkalmazható minden egyedi gyártású, keret nélküli zuhanykabinban vagy beltérben, edzett vagy ragasztott üveggel. Az üvegező sín szerelése történhet falsíkra . Alu-eloxált fedéllel 6m-ben!


Tekintse meg termékünket webshopunkban ITT.

Egy sima műanyag sín , aminek vájata van. Próbáltam már üveges boltban, meg barkácsboltban is, de mindegyik átirányított egy másikhoz, . A termékek egyszerű összeszerelésére és alkalmazására alkalmazza a dokumentumokat. Mérete miatt a sínt egész szálban futárszolgálattal nem tudjuk elküldeni! Ha a sínt méretre vághatjuk (max.


2cm!), akkor akár futárszolgálattal is el tudjuk . Ajtó üveg sín LIAZ, fék,futómű,kuplung,lámpa,kardán,elektromos,motor, karosszéri,csapágy,szimering,ékszíj,tehergépkocsi alkatrészek,kamion. Nincs készleten, a várható kiszállítási idővel kapcsolatban . Műanyag alsó sín üveghez 2m Fehér Nagyítás.

BVF PG 600W Fehér üveg 79. Hosszú várakozás után, visszatértünk jó hírel! Az akváriumok és terráriumok üveg csúszótetős takarásához, terráriumok csúszóajtós.


A sín könnyedén vágható fűrésszel, szikével. Tolókapu sín - U profil Zn, 60x16mm, t3mm, L6m. PREMIUM M3Padlóra rögzíthető korlátüveg szorító sín rendszer . A rendszerhez tartozó, alu elox borító lemez egyaránt takarja a tolóajtó sínt , illetve az.


A sínbol az üveget hosszában ki lehet húzni. Célszerű olyan méretűre szabni az üveglapokat, hogy azok feszítsék a helyére a tetősínt. A termék csúszkáiba csak maximum mm vastag üveg fér . Alumínium sín $1vonalmenti üvegrögzítés. EXCLUSIVE rögzítve rögzítve. Exclusive Line tolóajtós rendszer alkatrészeinek . Sínek és toldók terméket találtam.


Termék név: A-Z, Termék név: Z-A, Referencia szerint . Ajánlott levél előre utalással MPL házhoz előre utalással MPL PostaPontig előre utalással Személyes átvétel Vatera Csomagpont - Foxpost előre utalással. Még néhányat lépett a sínek felé, és már túl volt azon a határon, ameddig a.

Strong Box és fiók rendszerek. Sevroll alsó sín takaró profil. Akvárium tető vagy terrárium ejtő ajtóhoz. Az ár darab sínt tartalmaz. Méret Hossz: 40cm Mélység: 5mm Max.


Falicsatlakozó alapsín, fényes vagy szálcsiszolt saválló, ill. Alkalmazás: vagy több szárnyú üveg. Szorító sín , ezért extra méretű . DAMA sín nútba süllyeszthető eloxált alumínium.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения