четверг, 13 апреля 2017 г.

Hangelnyelő panel

Silent Basic és Medium panel. Nova Electronics - LOGOS . Széles sávú hangelnyelő panel. Egyedi megrendelésre készítünk széles sávú hangelnyelő paneleket!


A 1színből választható textilre LOGO, . Akusztikai komfort, akusztikus panelek, design hangelnyelő panelek.

Termékkód: PROFIL-COMPLET akusztikai elehangelnyelő szivacs, úgy. Kiváló hangelnyelő tulajdonságai miatt a könnyen átszűrődő beszédhangok. Akustik hangelnyelő panel , mely kitűnő megoldást nyújt irodai asztalok közé beillesztve, . A THERMATEX Line Modern egy alumínium kerettel ellátott ásványi lap. Ecophon akusztikus álmennyezet és fali hangelnyelő panel.


Az Akustik-Stop visszaverődő hangok csillapítására, elnyelésére szolgáló panel. Gúla szerkezetű polieszter alapú hangelnyelő panel. Főmenü Kiegészítő Hangelnyelő panel.

RW Classic akusztikai panel 34x1cm. RW Professional akusztikai panel 64xcm . Hangelnyelő felületüknek és profiljuknak köszönhetően kiváló teljesítményt nyújtanak. Interiör hőszigetelő és hangszigetelő panel. Heraklith-C, Heraklith-CF lapok . Elhagyja a textil konvencionális sík használatát, mint akusztikát javító panel.


Az összekapcsolások közti rések, a hang panel mögé vezetésére szolgálnak. Színház hangelnyelő cégünk panel , melyik egy professzionális gyártója és szállítója a . Hangszigetelő panel ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Találja meg az olcsó lengő akusztikus U-alakú négyszögletes cső- terelőlemezeket a hangelnyelő mennyezet itt. A világ egyik vezető gyártója és beszállítója, . Vagyis nem ér semmit a sarokba rakott panel , attól eltekintve, hogy . A Pedrali SNOOZE egy hangelnyelő panel falakra és mennyezetre.


JDONSÁGOK Tagged hangelnyelő, hanggátló, panel, Pedrali, SNOOZE . A Halltex olyan panel , amely a faliszt és a fa saját gyantáját tartalmazza. Nekem olyan kérdésem volna hogy láttam egy házi stúdiónál olyat hogy a dobot ilyen panel szerű, gondolom hangelnyelő szivacsos . Vásároljon dekoratív akusztikus paneleket, egyedülálló designt, valamint . A mennyezethez rögzített, könnyű szerkezetű .

A hangelnyelő függeszthető panelek lehetővé teszik a tér akusztikus és vizuális elosztását.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения