понедельник, 10 апреля 2017 г.

Hézagkitöltő anyagok

Felülfesthető, akril hézagkitöltőanyag. Festhető akril hézagkitöltő tűzgátló hézagokhoz. Poliuretán hézagkitöltő - anyagok. Betonhoz és bitumenhez (5).


Ecetsavas, szilikon hézagkitöltő - anyag üvegekhez.

Ezek az új anyagok az útjavítási munkák hézagkitöltő gépeiben történő professzionális felhasználás mellett kiválóan alkalmasak a ház körüli hézagkitöltési . Gyorsan kivitelezhető, tartós megoldás. A poliurea több mint egy modern hézagkitöltő anyag , felhasználási területe ennél sokkal szélesebb. Speciális felhasználási terület: olyan felületek, ahol olyan . Tartósan rugalmas, egykomponensű, acril-gyanta bázisú tömítő anyag.


A levegőben lévő nedvesség hatására köt. Kül és beltéri felhasználásra, különböző fa .

Durva hatású, festhető, akril . A Mapesil Z tökéletesen rugalmas és hermetikus hézagkitöltés kialakítására szolgál . Mapei Idrostop Soft hézagkitöltő anyag. Kültérre előnyös hézagkitöltő anyag , nem mossa ki az eső, UV-álló, átfesthető. A hézagkitöltő - anyag a névleges hézagmérethez képest ±1-os elmozdulású mozgási hézagok rugalmas kitöltésére alkalmas kerámia, márvány vagy . Oldószermentes, ecetsavas, penészedés álló szilikon hézagkitöltőanyag.


Bel- és kültéri kerámialap padló- és falburkolatú úszómedencék, fürdőszobák és . Egykomponensű, butilkaucsuk hézagkitöltő és ragasztóanyag. A Knauf Uniflott hézagkitöltő anyag. Ezt egészíti ki a meleg állapotban feldolgozható flaszter- hézagkitöltő anyagokkal , sínhézag-kitöltő anyagokkal, repedés-kitöltő anyagokkal, bitumenes . Melegen beépíthető hézagkitöltő anyagok. Magas rugalmassági modulusú hibrid rugalmas hézagkitöltő és ragasztó anyag.


Bitumenes hézagkitöltő szalagok. Penészálló ecetsavas szilikon hézagkitöltő - anyag. Alkalmas hagyományos homlokzatok hézagkitöltésére , szellőző- és légfűtésvezetékek, kábelcsatornák, vízelvezető csövek, stb. Ennek a projektnek az a célja, hogy megnövelje a burkolati hézag-kitöltő anyagok élettartamát és tartósságát, ezáltal biztosítva a forgalmi .

Háttérkitöltő anyagokkal töltse ki a hézagokat a megfelelő mélységig (PE köridommal) (lásd 1.kép) Használjon szörös mennyiséget a megfelelő hézag . Amikor világos fában tölt ki réseket, gyakran nehéz megfelelő színű hézagkitöltő anyagot találni. Ezt a problémát úgy oldhatja meg, hogy némi azonos fából . Anyagkiadósság mm széles és mm mély tömítés esetén kartusból kb.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения