четверг, 6 апреля 2017 г.

Bútorfólia árak

Faerezetű bútorfólia , Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is! Visszavonásig az alábbi tekercs árak érvényesek: 45cm x 2m. Bútorfólia - DekorHon webáruház - hatalmas választék. Gyors, akár ingyenes kiszállítással raktárról, az ország egész területén.


A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott.

A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt . Virás-vitrázs mintás öntapadós. Dc-fix öntapadós fólia prégelt. Tapéta és Poszter Webáruház A poszter specialista!


Ontapadostapeta Tárolt változat Hasonló Öntapadós tapéta, Poszterek, fotótapéták óriási választéka! Tekintse meg készletünket! Modern és klasszikus tapéta, gyerektapéta vlies tapéta.

Méret: 45cm x 15m Öntapadós, mosható felületű tapéta. Egyéb rendelhető méret: 45cm x 15m 65cm x 15m H 90cm x 15m KATT A KÉPRE! Nem minden tapétát tartunk . Méterben vásárolható öntapadós tapéta, Öntapadós tapéta, Fuchs Dekor Webáruház.


Ezek közül kettő Európa legnagyobb gyára, a d-c- fix, . A webáruházban látható kedvezményes ár , kizárólag a webáruházban történő vásárlásokra vonatkozik! Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérjen ajánlatot. HORNSCHUCH ROVITEX SECURIT. Raklap bútor megoldások egyenesen a gyártótól A felsorolásban szereplő árak csak a tájékozódás kedvéért vannak feltéve,nincsenek.


A D-C-Fix öntapadós kollekció, egy általános kifejezés az öntapadós fóliák nyújtotta világába. Nincs továbbszűrési javaslat! A feltüntetett ár méterre vonatkozik (1db=1m). Fóliáink rengeteg színben elérhetőek, viszont az árak bútor mérettől és a felület minőségétől is függenek.


Az itt feltüntetett árakban eltérés lehet! Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig.

Egy öntapadós tapéta felhelyezése rendkívül egyszerű és kínálatunkban több száz változat közül válogathat. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó bútor fólia kategóriába tartozó termékek árait! Mömax- kiváló bútorok,- nagy választék,- jó árak.


Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - öntapadós. Vásárlás: Tapéta árak , eladó Tapéták. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения