понедельник, 10 апреля 2017 г.

Rigips 6 30 ár

A megadott ár db termékre vonatkozik! A webshopon feltüntetett árak , bruttó árak (az ÁFA értékét tartalmazzák). A SUPER hézagoló anyag gipszkarton lapok hézagolására szolgál.


Alkalmas sima fal- és mennyezeti felületek kialakítására beltérben 1- mm. Baumit Fino Grande vastag glett 3- mm.

Az anyaggal a felület készre vakolható. A gipszes vakolat mint durvább . Rigidur szerkezetek hézagolására is alkalmas. Az akciós ár a raktári készletünk erejéig érvényes ár (Raktársöprés akció), mely.


Jól használható gipszkarton lapok felületi glettelésére és hézagolására , hézagerősítő. Nettó ár : Hívjon az árakért ! Az árak változásának jogát fenntartjuk.

A Vario hézagoló anyag lapok hézagolására szolgál. Az ár tartalmazza a csomagolást is ! RIGIPS - GLETT VASTAGVAKOLAT kg. Ytong, gipszblokk) vakolására alkalmazható. Rimano 0-beltéri glett 25kg, 25. Festékbolt kereső, festékek,.


Találja meg a legjobb árat , ajánlatot! TYTAN Styro 7univerzális ragasztóhab 7ml db. A katalógusban lévő árak tartalmazzák az ÁFA-t.


Most hétvégén vettem, mert a festő szerint ez kellett, . Rigips Vario, Super és Glettmester termékek . Páraáteresztés: μ=(szárazon) μ= (nedvesen). YTONG falazatok teljes felületképzésére ( vékonyvakolására ), akár. Eddig rendelt mennyiség: 0. Normál, impregnált, tűzgátló, profil árak , országos házhoz szállítás!

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFA-t tartalmazzák. Kvarc vakoló habarcs, kg, 1. Glett, gipsz, csemperagasztó, portermékek. Gipszkarton normál RB Rigips.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения