понедельник, 3 апреля 2017 г.

Peva anyag

Textil zuhanyfüggöny Létezik a pvc-től környezetbarátabb anyag , az un. Peva ( polyethylenvinylacetat), de a strapabírósága ennek is kérdéses. Anyagvastagság: mm darab zuhanyfüggöny tartó . PEVA jelenleg nemzetközi elismert új környezeti anyagok , a jellegét meghatározza, a mérgező.


A molekulái rendkívül hosszú (akár több ezer atomból álló) ún.

Ezeket a puhító hatású anyagokat gyártáskor adják a PVC-hez, hogy az kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkezzen. KG, Németország Méret: 180x200. Három gyakori endokrin rendszert károsító anyag található sokkolóan nagy. EVA) és a polietilén-vinil-acetátra ( PEVA ) is használják.


Otthon és Fürdőszoba webáruházunk kínálata: szaniter, ká zuhanykabin, fürdőszoba kiegészítők, fürdőszoba bútor és minden ami fürdőszoba. PEVA térzsalu – végfal (bütü) zsaluzat és térelem kapcsolata. Fűtési szerelési anyagok.


Bath Duck Zuhanyfüggöny - Peva - 2X 200cm - D1.

Bisk Starfish műanyag PEVA zuhanyfüggöny, Bisk Starfish kagyló és tengeri csillagn mintás műanyag PEVA zuhanyfüggöny, Mediterrán. Középen lezárható tépőzárral. Használható kerékpárokhoz és . Anyaga kiválóan ellenálló PEVA anyag.


A PEVA a rövid anyag, amely nem kapcsolódik ahhoz, hogy milyen anyag. PEVA, polietilén-vinil-acetát kétféle anyaggal, . Műanyag zuhanyfüggöny, beleértve a PVC, PEVA , EVA három, a jellemző a műanyag az anyag maga vízálló penész, könnyen tisztítható, és vigyázni, fürdés. A PEVA -t gyógyszeradagoló eszközként is lehet alkalmazni, amikor egy hatóanyaggal keverik és beültetik, hogy lassan felszabadítsa a hatóanyagot a . ZUHANYFÜGGÖNY ANYAGA : PE - EVA ANYAGVASTAGSÁG: mm ZUHANYFÜGGÖNY KARIKA: DARAB MÉRET: 1X 2cm. A PVC egy viszonylag olcsó és sokoldalú anyag , ezért nagyon népszerű a. Esőkabát PEVA anyagból, színben illeszkedő tokkal.


Tartsa a családot biztonságos és egészséges, nem mérgező PEVA. S-M1P Kék maci, BoboBaby gumis előke Puha frottír előke PEVA anyaggal. Alapanyag: műanyag ( PEVA ), Szín: sötétzöl Méret: unisex.


Külső anyag : 300D poliészter. PEVA varrat nélküli bélés - szivárgásmentes és könnyen tisztítható.

Megjelenítés: listatáblázat. Rendezés: Újdonság szerint .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения